firma L. van Stek
  nl   en
Print

Het verheugt ons u te kunnen informeren, dat Fa.L. van Stek met ingang van 1 juli 2019 de krachten bundelt met onze collega’s van Heating Group International b.v. uit Wijchen.

 

Per deze datum neemt Heating Group International b.v. alle activiteiten van Fa. L. van Stek over op zowel het gebied van elektrische verwarming als op het gebied van de smeertechniek.

 

Door het samengaan van deze twee gespecialiseerde bedrijven ontstaat een aantal voordelen, onder andere op het gebied van de grootte van het leveringprogramma en de bundeling van kennis en ervaring. Daarnaast is hiermee de continuïteit voor de relaties van Fa. L. van Stek voor de toekomst gewaarborgd.

 

Onderdeel van de overeenkomst is dat Jan-Hein van Stek, de huidige directeur-eigenaar van Fa. L. van Stek, per genoemde datum in dienst komt van Heating Group International b.v. en dus samen met de collega’s in Wijchen beschikbaar blijft voor alle huidige en toekomstige relaties.

 

Met ingang van 1 juli 2019 worden de contactgegevens van Fa. L. van Stek als volgt:

 

Bijsterhuizen 5116 t/m 5118

6604 LX  WIJCHEN

024 – 34 34 222

hgi(at)heatinggroup(dot)eu

 

Het huidig telefoonnummer  0577 – 49 00 22 en de e-mail adressen sales(at)vanstek(dot)com & info(at)vanstek(dot)com blijven voorlopig bestaan en zullen worden doorgeschakeld naar de nieuwe.

 

 

We zien u naar een prettige voortzetting van onze relatie!

 

Een betere website beleving?