firma L. van Stek
  nl   en
Print

  

Welkom bij Fa. L. VAN STEK

 
   

Sinds de oprichting in 1946 is Fa.L.VAN STEK actief op het gebied van de industriële verwarming- & smeer-techniek.

 

Wat kan Fa L. VAN STEK voor u betekenen?

 

Dankzij de jaren lange ervaring en een zeer uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van electrische verwarming, al dan niet in Ex uitvoering, smeerapparatuur en smeersystemen kunnen wij u, in goede samenwerking met verschillende fabrikanten en leveranciers, een passende oplossing bieden waarbij de behoefte van u als klant voorop staat.  

Fa.L.VAN STEK heeft ruime ervaring in de chemische en petro-chemische industrie en is zelfs gespecialiseerd toeleverancier voor de gas compressor industrie.

TCS photo

Het project gericht werken met verschillende standaarden en specificaties is voor ons niets bijzonders en de door u voorgeschreven componenten kunnen  zonder problemen in onze systemen worden ingepast.   

De product pagina's zijn bedoeld om u een globale indruk van onze capaciteiten te geven. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Als u een ervaren aannemer zoekt om te helpen met uw ontwerp of om uw apparatuur, installatie, drukvat of componenten te fabri- ceren dan kan een van onze gecertificeerde partners u zeker van dienst zijn.

 

Fa.L.VAN STEK TA&H
Veenweg 52
8075 PS Elspeet

Telefoon 0577-490022
e-mail hgi@heatinggroup.eu

 

speciale aandacht voor:
 Veluwse Stoomtrein Mij
 
Nieuws :

Fa.L.van Stek

 

en

 

Heating Group International bv

 

bundelen de krachten

 

 lees meer

 

 

 

 

 

 

 

Een betere website beleving?