firma L. van Stek
  nl   en
Print

  

 

Vanaf het eerste begin is Fa.L. VAN STEK TA&H actief op het gebied van de industriële smeertechniek en beschikt over ruime ervaring op het gebied van speciale smeersystemen. Daarnaast beschikken we over een veel omvattend standaard leveringsprogramma.

 

In ons pakket zijn o.a opgenomen :

 

 

externe link naar www.graco.be

Graco, voorheen Lubriquip pro- duceert van een veel omvatten de serie standaard producten waar- onder de bekende Fireball en Fastball olie pompen, een volledig programma met verdeelblokken en diverse industriële smeersystemen voor industrie, garages en algemene toepassingen.  

Door op het logo links te klikken gaat u naar de Graco website.

 interne link naar productoverzicht

 

Manzel smeerapparaten en hogedruk smeerapparatuur tot een werkdruk van maximaal 3400 bar per geïnstalleerde pomp unit. 


 

 interne link naar productoverzicht WM Coulthard & Co Ltd fabriceert smeerapparatuur voor machines en compressoren voorzien van ATEX en CE markering met een werkdruk van maximaal 450 bar per geïnstalleerde pomp unit. Deze apparaten worden volgens API standaard, en waar van toepassing klant specificatie, ontworpen en gebouwd in diverse materialen waaronder RVS. Het gehele ontwerp kan worden aangepast aan uw eisen en wensen op het gebied reservoir capaciteit, opbrengst per pomp, diverse alarm en signaleringssystemen, voor- geschreven merk van motoren en type en merk van verwarming- systemen.
 interne link naar productoverzicht API smeerolie, koelwater en seal gas systemen. Geheel volgens specificatie gefabriceerd.

 

Fa.L.VAN STEK TA&H
Veenweg 52
8075 PS Elspeet

Telefoon 0577-490022
e-mail hgi@heatinggroup.eu

 

speciale aandacht voor:
 Veluwse Stoomtrein Mij
 
Nieuws :

Fa.L.van Stek

 

en

 

Heating Group International bv

 

bundelen de krachten

 

 lees meer

 

 

 

 

 

 

 

Een betere website beleving?